Om oss

Vårt arbetsområde sträcker sig från huvudstadens puls till lugnet i Stockholms skärgård.

Nordiska VVS Entreprenader AB är ett auktoriserat, renodlat VVS-företag

Vi utför allt från service till ombyggnationer och nybyggnationer av VVS och komfortanläggningar samt totalentreprenader.

Få tänker på att VVS-anläggningen är den dyraste samt mest omfattande delen i en bostad. Som bostadsägare är det självklart att det är en behaglig inomhusvärme såväl sommar som vinter och att det kommer varmt vatten ur kranen i bad och dusch. VVS-installationen som dessutom i möjligaste mån inte får synas kräver att rör byggs in i golv, väggar och tak. Detta medför att ett läckage kan skada hela byggnaden med förödande ekonomiska konsekvenser. Våra utbildade och certifierade VVS-montörer ser till att installationen följer gällande svenska normer. Våra försäkringar och garantier finns till för Er om det mot all förmodan skulle uppstå en vattenskada.

En välskött och uppdaterad VVS anläggning höjer värdet väsentligt på Er bostad samt minskar risken för oförutsedda kostnader.

Nordiska VVS Entreprenader AB ansvarar för hela VVS-installationen från projektering till att installationen slutligen är driftsatt. Vi finns självklart även tillhands efter avslutad installation.

Vi erbjuder

Totalentreprenad

Med en lång historia har vi ett stort nätverk och kontakter inom relaterade branscher. Därför erbjuder vi även total entreprenad. Vi ser till att alla dina eller ditt företags samlade behov och krav möts och uppfylls på ett kostnadseffektivt och kvalitativt sätt.

Badrum/spa

Allt kräver vatten och därmed ett avlopp. Våra installatörer ser till att Er VVS installation är korrekt utförd. Risken för vattenläckage eller avloppstopp med förödande vattenskador som följd är därmed minimerad. Kontakta gärna oss före ny-, om-, eller tillbyggnation!

Kök

Vi ser till att det finns rinnande och fräscht kall/varmvatten vid diskbänken samt att diskmaskinen är rätt installerad. Vatten till kylskåp för is. Framförallt gör våra installationer att Ni Inte behöver oroa Er för läckage eller stopp i avlopp.

Värmepumpar

Baserat på dina villkor hittar vi en lösning som passar din fastighet och dina behov – oavsett om det gäller bostad, företagsfastigheter eller industri. Uppvärmning ska alltid vara en investering som på sikt lönar sig. Och på lika lång sikt fungerar. Bekymmersfritt och energisnålt.

Aircondition

Det är ingen nyhet att dagarna och nätterna under sommarmånaderna kan bli extremt varma. Det är heller ingen nyhet att det inte ens finns en fläkt att köpa när det är som varmast. Inte ens vi kan ta emot nya beställningar för AC-installationer. Önskar Ni behagligt inomhusklimat för att sova gott i sommar kontakta oss innan det är för sent.

Golvvärme

Nordiska VVS Entreprenader ser till att Er bostad har en behaglig värme inomhus utan dammsamlande radiatorer (element). Inga fula rördragningar genom golv/tak och på väggar. Våra golvvärmesystem är fördelade över hela bostadens golvyta vilket ger ett varmt och behagligt inomhusklimat. Våra golvvärmesystem är av fabrikatet Wirsbo eller LK.

Produkter/installation

Det vi gör mest – både för värme, vatten och avlopp. Ska du bygga nytt? Renovera eller bygga ut? Behöver du reparera eller förbättra funktion? Oavsett vilket så löser vi det – både när det gäller mindre fastigheter, fastighetskomplex och både nybyggnation eller renovering.

Nöjd kundgaranti

Alla våra VVS-installationer utförs av montörer som är utbildade och certifierade enligt "SÄKERT VATTEN" samt har en svensk VVS-utbildning med minst 10-års erfarenhet som VVS-montörer i Sverige. Vi garanterar att du blir nöjd!